Sucotash La Grătar
Succotash la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos de grătar afumat, sare și piper, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sucotash de fasole neagră și mămăligă cu ciuperci Portobello la grătar, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeii și sotati 5 minute.
Se adaugă fasolea și porumbul și se condimentează cu sare și piper. Când porumbul se încălzește, adăugați sos de grătar. Se amestecă pentru a combina și servi succotash cu arpagic tocat, pătrunjel sau cilantro pentru a garnisi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.