Succotashul mediteranean este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, fasole de unt, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Succotaș Mediteranean, Sucotash De Fasole Lima Mediteraneană # EatingA2ZChallenge, și Sucotaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ulei, ceapă, usturoi, ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
3
Se sotează ardeii, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4
Adăugați sparanghel și porumb, gătiți cu 3 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Adăugați fasole și încălziți-le, 1 sau 2 minute. Condimentează vasul cu sare și piper, după gustul tău, apoi amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.