Succotash De Vară Cu Maghiran

Succotash De Vară Cu Maghiran
Rețeta Succotash de vară cu maghiran ar putea satisface pofta ta sudică în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 273 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Bon Appetit are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Un amestec de cățel de usturoi, ardei gras, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Succotash de vară cu maghiran, Summer Succotash, și Summer Succotash pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Tatomer Vandenberg Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista