Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă

Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă
Rețeta Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare kosher grosieră, roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă, Somn acoperit cu Pecan cu o Succotash de fasole de unt, porumb galben, orez negru și spanac proaspăt, și Kielbasa Cu Ceapă Dulce Și Fasole Lima.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa și se presară cu grosimesare. Saut până la moale și translucid, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi; se amestecă până se parfumează,aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșii, porumb șifasole Lima. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când porumbul și limabeanii sunt fragede și roșiile sunt moi,aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
FasoleFasole
PorumbPorumb
5
Se amestecă busuiocul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista