Succotash De Creveți

Succotash De Creveți
Rețeta Succotash de creveți este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ardei jalape, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Edamame Succotash cu creveți, Succotash De Creveți De Vară, și Edamame Succotash cu creveți.

Instrucțiuni

1
Clătiți, sortați și scurgeți fasolea de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
2
Aduceți fasole de unt, 1 linguriță. sare și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 35 de minute sau până când fasolea este fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, combinați creveții, 1 lingură. ulei, 1/4 linguriță. piper și restul de 1/4 linguriță. sare într-un castron, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; gătiți creveții 4 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați okra; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă ceapa și următoarele 3 ingrediente; gatiti 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
BameBame
8
Adăugați roșii și porumb; saut 3 până la 4 minute sau până când porumbul este fraged. Se amestecă busuiocul, untul, creveții și fasolea de unt. Gatiti 1 minut sau pana cand untul este topit si amestecul este incalzit bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole De UntFasole De Unt
UntUnt
CrevețiCreveți
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PorumbPorumb
9
Serviți imediat.
10
* Boabele de unt congelate pot fi înlocuite. Omite Pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista