Succotash cremos

Succotash cremos
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Creamy Succotash ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 de calorii, 8 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână maioneză, porumb, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. 66 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creamy Succotash, Creamy Confetti Succotash și Creamy Chicken Succotash.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, pune fasolea lima și apa la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
3 Linguri Sare, Plus Suplimentar Pentru Condimentare3 Linguri Sare, Plus Suplimentar Pentru Condimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider
2
Adăugați porumb; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 5-6 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)
1 Conserve De Pasta De Tomate1 Conserve De Pasta De Tomate
3
Scurgere; se răcește 10-15 minute.
4
Între timp, într-un castron mare, combinați maioneza, muștarul, praful de ceapă, pudra de usturoi, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de fasole, roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
Cheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey JackCheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey Jack
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
5
Serviți imediat sau dați la frigider.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Succotash. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista