Sucul de șase legume este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 57 de calorii. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 370 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, roșii, sare și suc de lămâie. Funcționează cel mai bine ca băutură și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este grozav. Rețetele similare includ sucul de legume, sucul de șase legume și sucul de legume de roșii.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți tulpinile și semințele, dacă doriți, din ardeii serrano; se adauga la amestecul de rosii. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Presați amestecul printr-o moară alimentară sau o sită fină. Dați la frigider sau congelați. Agitați sau amestecați bine sucul înainte de servire.