Suc De Spaghete Îndulcit
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Dovleceii Spaghetti îndulciți ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 177 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 290 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, dovlecei spaghetti și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Spaghete Squash Spaghete, și Spaghetti Squash Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas mare de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți generos untul înmuiat peste carnea dovlecelului; întindeți-vă în vasul de copt pregătit, cu părțile tăiate orientate în jos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți dovleceii și puneți aproximativ jumătate din unt și aproximativ jumătate din zahărul brun în fiecare dintre cavitățile jumătăților de dovlecei. Reveniți la cuptor până când carcasa exterioară este moale, cu aproximativ 10 minute mai mult. Puneți carnea de dovleac într-un castron pentru a servi.