Suc De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar

Suc De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar
Dovlecelul de ghindă prăjită cu glazură de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.16 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, unt, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Maple Glazurate Prăjită Acorn Squash, Suc De Ghindă Cu Glazură De Arțar, și Maple-scorțișoară glazurate suc de fructe ghindă și varză de Bruxelles cu Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați dovleceii orizontal în felii de 4 (1/2 inci grosime). Aruncați semințele, membranele și orice dovlecel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați dovleceii pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați siropul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Ungeți 1 parte a fiecărei felii de dovlecei cu amestec de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Întoarceți dovlecelul și periați cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Coaceți încă 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista