Suc De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar
Dovlecelul de ghindă prăjită cu glazură de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.16 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, unt, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Maple Glazurate Prăjită Acorn Squash, Suc De Ghindă Cu Glazură De Arțar, și Maple-scorțișoară glazurate suc de fructe ghindă și varză de Bruxelles cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați dovleceii orizontal în felii de 4 (1/2 inci grosime). Aruncați semințele, membranele și orice dovlecel rămas.
Așezați dovleceii pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie.
Combinați siropul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până se topește untul.
Ungeți 1 parte a fiecărei felii de dovlecei cu amestec de sirop.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Întoarceți dovlecelul și periați cu glazura rămasă.
Coaceți încă 15 minute sau până se înmoaie.