Suc De Ghindă Prăjită Cu Cimbru Și Usturoi

Suc De Ghindă Prăjită Cu Cimbru Și Usturoi
Friptura de dovleac de ghindă cu cimbru și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Suc de ghindă prăjită cu miere cu cimbru, Plăcintă cu oală de dovleac cu orez sălbatic și sos de cremă de cimbru de migdale, și Suc De Ghindă Prăjită pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În47 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista