Suc de fructe saut și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii și dovleceii saut. Această rețetă servește 4. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, sare și piper, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei sotati si dovlecei galbeni, Dovlecei Sotati Si Dovlecei Galbeni Cu Menta, și Dovlecei sotati si dovlecei galbeni cu usturoi si parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 2 dovlecei galbeni de dimensiuni medii și 2 dovlecei de dimensiuni medii în felii groase de 1/4 inch și tocați 1 ceapă mică. Saut legume în 1 lingură ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute.
Se adaugă 1 cățel de usturoi tocat și se fierbe 1 minut.
Presărați amestecul cu sare și piper după gust.