Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace

Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace ia în jurul 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 111 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ricotta, frunze de salvie, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Dovlecei de nucă, Ricotta și Crostini de salvie, Spaghetti Squash Cu Ricotta, Salvie Și Nuci De Pin, și Sănătos și delicios: dovlecei Spaghetti cu Ricotta, salvie și nuci de pin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Aruncați dovleceii împreună cu uleiul de măsline într-o formă de prăjire. Prăjiți dovleceii timp de 30 de minute până când sunt moi și aurii. În timp ce dovleceii se prăjesc, amestecați crme frache cu jumătate de parmezan, apoi dați deoparte.
Când dovlecelul este gata, lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați pielea de carne. Într-un castron separat, bateți ricotta cu salvia tocată și parmezanul rămas și pliați prin dovlecei cu niște condimente, încercând să nu o rupeți prea mult.
Asamblați coacerea întinzând puțin din amestecul crme frache peste un vas gratinat. Apoi puneți câteva foi de lasagne peste și împrăștiați o parte din amestecul de ricotta și squash peste paste cu mai multe crme frache. Folosiți tot amestecul de ricotta pentru a umple coacerea, dar asigurați-vă că păstrați niște crme frache pentru blat. În cele din urmă, întindeți crme frache peste stratul superior de lasagne, apoi împrăștiați cu frunzele întregi de salvie. Coacerea poate fi acum înghețată; dezghețați bine înainte de gătit.
Coaceți timp de 25 de minute până la barbotare și auriu, apoi serviți tăiat în pătrate.