Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace

Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace
Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace ia în jurul 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 111 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ricotta, frunze de salvie, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Dovlecei de nucă, Ricotta și Crostini de salvie, Spaghetti Squash Cu Ricotta, Salvie Și Nuci De Pin, și Sănătos și delicios: dovlecei Spaghetti cu Ricotta, salvie și nuci de pin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aruncați dovleceii împreună cu uleiul de măsline într-o formă de prăjire. Prăjiți dovleceii timp de 30 de minute până când sunt moi și aurii. În timp ce dovleceii se prăjesc, amestecați crme frache cu jumătate de parmezan, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Când dovlecelul este gata, lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați pielea de carne. Într-un castron separat, bateți ricotta cu salvia tocată și parmezanul rămas și pliați prin dovlecei cu niște condimente, încercând să nu o rupeți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Asamblați coacerea întinzând puțin din amestecul crme frache peste un vas gratinat. Apoi puneți câteva foi de lasagne peste și împrăștiați o parte din amestecul de ricotta și squash peste paste cu mai multe crme frache. Folosiți tot amestecul de ricotta pentru a umple coacerea, dar asigurați-vă că păstrați niște crme frache pentru blat. În cele din urmă, întindeți crme frache peste stratul superior de lasagne, apoi împrăștiați cu frunzele întregi de salvie. Coacerea poate fi acum înghețată; dezghețați bine înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți timp de 25 de minute până la barbotare și auriu, apoi serviți tăiat în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista