Suc De Fructe Murat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați dovleceii murați. Această rețetă servește 40 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, sare, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Suc De Fructe Pentru Copii Murate, Suc De Fructe Galben Murat, și Dovlecelul Murat al lui Judy.
Instrucțiuni
Într-o oală mare fără aluminiu, combinați dovlecelul, ardeiul gras și ceapa. Acoperiți cu sare și lăsați să stea 2 ore pentru a elibera lichidele. Se amestecă ocazional.
Chiar înainte de expirarea celor 2 ore, combinați zahărul, oțetul, semințele de muștar, turmericul și semințele de țelină într-o cratiță. Aduceți la fierbere.
Scurgeți lichidul sărat din legume.
Se toarnă saramura de condimente peste legume și se lasă să stea încă 2 ore.
Aduceți la fierbere încă o dată și fierbeți timp de aproximativ 5 minute. Polonic în 1 halbă borcane sterile, umplerea cu lichid la 1/4 inch din partea de sus. Ștergeți jantele cu un prosop curat și rulați o spatulă subțire în jurul interiorului borcanului pentru a îndepărta bulele de aer. Sigilați cu capace și inele. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă fierbinte pentru a sigila complet.