Suc de fructe delicata prăjită cu miere, semințe de rodie și Pepitas
Dovleceii delicata prăjiți cu miere, semințe de rodie și Pepitas necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.03 pe portie, veți obține o farfurie care servește 10. O porție conține 373 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cayenne, sare de masă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Suc de fructe delicata prăjită cu miere, semințe de rodie și Pepitas, Suc de fructe delicata prăjită cu ierburi, acoperită cu semințe de rodie, Pepitas și Feta, și Salată de păpădie cu semințe de rodie, nuci de pin și dovlecei delicata prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați dovlecelul cu 2 lingurițe. ulei și așezat pe o foaie de copt. Prăjiți dovlecelul, întorcându-vă o dată, până când este fraged când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Între timp, întindeți semințele de dovleac pe o foaie de copt cu margini.
Stropiți cu 1 linguriță rămasă. uleiul și sarea de masă, amestecând pentru a acoperi.
Coaceți până la prăjit, aproximativ 5 minute.
Puneți dovleceii pe o farfurie de servire.
Stropiți cu miere, apoi presărați semințe de rodie, semințe de dovleac prăjite și sare de mare.
Amestecați untul și cayenne și serviți pe lateral pentru ca oaspeții să stropească peste dovlecei.
Faceți înainte: până la 2 zile înainte prin pasul reîncălziți dovlecelul în cuptor 5 minute, apoi continuați cu rețeta.