Suc de fructe curry și orez Basmati
Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coriandru, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc curry peste orez Basmati, Cotlet de porc curry și conopidă cu orez Basmati, și Orez Basmati De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați dovleceii și tăiați-i pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați semințele.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci (ar trebui să aveți 2 1/2 căni).
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați frecvent ceapa, ghimbirul și usturoiul în unt până când ceapa este foarte moale, 10 până la 15 minute.
Adăugați orez și amestecați des până la opac, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudră de curry și amestecați timp de 30 de secunde mai mult.
Se amestecă 1/2 linguriță sare, dovlecei și bulion. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul și dovleceii sunt fragede pentru a mușca, 16 până la 18 minute. Se amestecă coriandru și sare după gust. Lingura într-un castron.