Suc de fructe cu coajă și biscuiți cu mere
Curry Butternut Squash și Apple Bisque ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă $3.58 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci de pin, sos de curry mediu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Biscuit De Dovleac Cu Curry, Biscuit De Dovleac Cu Curry, și Biscuiți de dovleac curry de: Jennifer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați dovleceii pe o foaie de copt tăiată în jos.
Coaceți squash în cuptorul preîncălzit până când pielea se desprinde din carne, aproximativ 40 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas de 5 litri la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este translucida, 5 pana la 7 minute.
Adăugați bulion de legume, sos curry și mere în oală; aduceți la foc mic, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1 inch; adăugați la oală. Aduceți din nou amestecul la foc mic, așezați un capac pe oală și gătiți, amestecând o dată la 15 minute, până când dovlecelul este fraged și se rupe ușor când este agitat, aproximativ 2 ore.
Scoateți oala de pe foc și amestecați supa cu un blender de imersie până când se curăță complet.
Se toarnă crema de nucă de cocos în supă; continuați să amestecați până devine cremoasă. Completați fiecare porție cu nuci de pin prăjite și câteva frunze de coriandru.