Suc de fructe Butternut prăjită cu ceapă, spanac, și Craisins XV
Suc de fructe Butternut prăjită cu ceapă, spanac, și Craisins fără gluten, primar și vegan farfurie. O porție conține 160 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de dovlecei de butternut, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Încercați Macaroane și brânză de Squash Butternut cu ceapă caramelizată și spanac, Butternut Squash și spanac Paste caserola cu ceapa caramelizate – 5 puncte, și Squash de Butternut prăjit cu ceapă picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Feliați dovlecelul butternut încrucișat în felii de 1 inch; curățați și curățați fiecare felie, îndepărtând și aruncând semințele și pulpa stringy din centru.
Tăiați felii curățate în cuburi de 1 inch.
Aruncați cuburile de dovlecei, ceapa și uleiul de măsline împreună într-un bol până când sunt acoperite; transferați pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute.
Aruncați amestecul de dovlecei, spanacul, afinele uscate și nucile pecan împreună într-un bol de servire și serviți cald.