Suc De Fructe Butternut Glazurate Tarta
Butternut Squash glazurate Tarta necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 45 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, foietaj cu unt, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Suc De Fructe Butternut Glazurate Tarta, Tartă De Dovlecei Cu Butternut Prăjit, și Suc de fructe cu Butternut și tartă cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia.
Ungeți dovlecelul cu untul topit și presărați cu 1 1/2 linguri de zahăr. Prăjiți aproximativ 45 de minute, răsturnând feliile de dovlecei la jumătate sau până se înmoaie.
Între timp, întindeți patiseria într-un dreptunghi de 14 pe 6 inci și transferați-o pe o foaie de copt cu hârtie pergament. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 5 minute. Se acoperă cu o altă foaie de hârtie pergament și o foaie plată de prăjituri și se coace aproximativ 30 de minute, până când patiseria este ușor aurie pe fund, dar nu este setată.
Scoateți foaia de prăjitură superioară și pergamentul și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când patiseria este aurie și crocantă.
Amestecați crema de brânză cu scorțișoara și restul de 1/2 lingură de zahăr și întindeți-o pe patiserie. Aranjați feliile de dovlecei deasupra.
Ungeți cu conservele de caise și presărați cu nuci pecan.
Tăiați în felii și serviți.