Suc De Dovleac De Iarnă 8
Suc de fructe de iarnă souffl suc de fructe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 247 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză elvețiană grosieră, cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suc De Fructe De Iarnă Souffle Coace, Suc de dovleac de iarnă și verdețuri, și Suc De Dovleac De Iarnă Suc De Fructe De Iarnă Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate un vas de copt din ceramică sau sticlă de 2 litri.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Topiți untul (3 linguri) într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 2 minute.
Adăugați laptele într-un flux lent și fierbeți, șoptind, apoi reduceți focul și fierbeți, șoptind ocazional, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Se amestecă dovleceii, brânza, zahărul brun, sarea, cayenne și nucșoara până se combină (amestecul poate să nu fie complet neted), apoi se transferă într-un castron mare și se amestecă gălbenușurile.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de alb în amestec de dovlecei pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine. Se pune lingura în vasul de copt și se coace, neacoperit, 15 minute. Acoperiți ușor partea superioară cu folie și coaceți până se umflă, se rumenesc și se fixează, 25 până la 30 de minute.
Se servește imediat, cu piper proaspăt măcinat.