Suc De Caise Congelat 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați souffl de caise congelate. Această rețetă servește 10. O porție conține 263 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, caise californiene, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Suc De Lămâie De Zmeură Congelată 4, Souffl De Ciocolată Congelată Vegană 4, și Merry Berry Frozen Souffl 4.
Instrucțiuni
Înfășurați un guler de hârtie pergament sau folie în jurul vasului souffl pentru a se extinde la 3 inci deasupra marginii vasului și fixați-l cu șnur de bucătărie.
Fierbeți caisele cu apă într-o cratiță mică, acoperită, până când este foarte fragedă, 6 până la 8 minute.
Scurgeți, rezervând lichid de gătit. Caisele pur aproprose într-un robot de bucătărie (amestecul nu va fi complet neted), apoi transferați într-un castron mare.
Gatiti zaharul cu lichid de gatit rezervat intr-o cratita mica si grea la foc mic, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat. Se fierbe, fără agitare, spălând orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când siropul înregistrează 238 buc.f (soft-ball stage), aproximativ 10 minute.
Între timp, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri rigide. În timp ce continuați să bateți, turnați treptat siropul fierbinte într-un flux subțire pe partea bolului în alb (aveți grijă să nu lăsați siropul să atingă bătătoarele, altfel se va stropi și se va întări), apoi continuați să bateți până când bezea s-a răcit la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Bateți crema cu extracte într-un alt bol folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi.
Bateți aproximativ o treime din bezea în caise pure pentru a ușura, apoi pliați în bezea rămasă.
Îndoiți frișca în amestecul de caise ușor, dar bine, apoi lingurați în vasul souffl, netezind blatul. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Lăsați souffl-ul să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor înainte de servire, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați gulerul și praful de sus al souffl-ului cu pudră de cacao, acoperindu-l complet, apoi pudrați foarte ușor cu zahăr de cofetărie.
* Albușurile din această rețetă pot să nu fie complet gătite.* Souffl, fără praf, poate fi înghețat până la 2 zile.