Stăpânul inelelor de ceapă

Stăpânul inelelor de ceapă
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dă Lord Of The Onion Rings o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cereale cu tărâțe bogate în fibre, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Stăpânul inelelor de gogoși, Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, și Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele".

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se taie capetele de pe ceapă și se îndepărtează stratul exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Tăiați ceapa în felii late de 1/2 inci și separați-le în inele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Folosind un blender sau un procesor de alimente, macinați cerealele într-o consistență asemănătoare pesmetului. Condimentează firimiturile cu condimente și transferă-le pe o farfurie sau castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Umpleți un castron mic cu înlocuitor de ou. Pregătiți o foaie de copt (sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
prin pulverizare cu spray antiaderent. Pune deoparte.
7
Pe rând, scufundați fiecare inel în înlocuitor de ou, dați-i un shake pentru a îndepărta orice exces, apoi înveliți-l în firimiturile condimentate. Așezați uniform inelele pe foaia(foile) de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți la cuptor până când exteriorul este crocant și interiorul este moale, 20 până la 25 de minute, răsturnând cu atenție inelele aproximativ la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cu muștar, dacă utilizați. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista