Strălucitor Fericit Poppers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Shiny Happy Poppers. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole, jalapeinculos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Shiny Fericit Cookie-Uri De Ciocolată, Negrese De Top Strălucitoare, și Lucios, Chewy, Negrese.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Se taie jalapele ucrosos și se taie câte o fantă longitudinală în fiecare ardei. Scoateți semințele și coastele interioare cu degetele (purtați mănuși de cauciuc dacă pielea dvs. este sensibilă la manipularea ardeiului iute).
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați orezul, fasolea neagră, muștarul, pudra de usturoi și cimbru. Se amestecă până se amestecă bine.
Cu o lingură de dimensiuni adecvate, umpleți jalapele cu amestecul de orez.
Așezați ardeii pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă.
Stropiți ardeii cu uleiul de măsline și apoi cu sosul fierbinte, după gust.
Îndoiți folia într-un pachet cu ardeii într-un singur strat. Grătiți Pachetul timp de 15 până la 20 de minute sau până când ardeii sunt moi și umplutura de orez este fierbinte.
Puteți tempera picantitatea jalapeincrosos—cel puțin oarecum-prin îndepărtarea semințelor și mai ales a coastelor interioare albe, înainte de a le umple cu fasole și orez.
Din carte Grilling Vegan Style: 125 de rețete aprinse pentru a transforma fiecare mușcătură într-un grătar în curte de John Schlimm. Retipărit prin aranjament cu Da Capo pe tot parcursul vieții, membru al Grupului Perseus Books. Drepturi de autor 2012.