Struguri Roșii Murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați strugurii roșii murați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.99 pe portie. O porție conține 578 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 234 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, boabe de piper, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Roșie Murată, Struguri Murați, și Struguri Murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați strugurii și scoateți din tulpină.
Feliați capătul tulpinii din struguri și lăsați-l deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, apa și zahărul.
Se pune la foc mare și se fierbe.
Așezați condimentele în fundul unui borcan de litru.
Pâlnie de struguri tăiate în borcan pe partea de sus a condimentelor.
Se toarnă oțet fierbinte în borcan peste struguri.
Lăsați strugurii să stea până se răcește.
Puneți un capac pe borcan și dați-l la frigider.
Lăsați strugurii murați să se odihnească la frigider cel puțin 24 de ore înainte de servire.