Struguri murati cu rozmarin si ardei iute
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Strugurii murați cu rozmarin și ardei iute ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, struguri, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ardei Iute Murat, Ardei Iute Murat, și Usturoi murat cu ardei iute.
Instrucțiuni
Împachetați strugurii în 4 (1-pt.) borcane de conserve cu capace.
Adăugați 1 crenguță de rozmarin în fiecare borcan.
Aduceți oțetul, următoarele 4 Ingrediente, 1 cană de apă și restul de 2 crenguțe de rozmarin la foc mic într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc și se aruncă crenguțele de rozmarin.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste struguri. Acoperiți ușor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Se sigilează și se răcește cu 1 oră înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.