Struguri murati cu rozmarin si ardei iute

Struguri murati cu rozmarin si ardei iute
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Strugurii murați cu rozmarin și ardei iute ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, struguri, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ardei Iute Murat, Ardei Iute Murat, și Usturoi murat cu ardei iute.

Instrucțiuni

1
Împachetați strugurii în 4 (1-pt.) borcane de conserve cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Adăugați 1 crenguță de rozmarin în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
3
Aduceți oțetul, următoarele 4 Ingrediente, 1 cană de apă și restul de 2 crenguțe de rozmarin la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se aruncă crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
5
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste struguri. Acoperiți ușor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Se sigilează și se răcește cu 1 oră înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
StruguriStruguri
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista