Struguri murati cu citrice si condimente
Strugurii murați cu citrice și condimente ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 70 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 20 și costă 25 de cenți pe porție. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, oțet de vin, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Coajă de pepene verde murat cu citrice și condimente, Struguri Murați, și Struguri Roșii Murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți strugurii și lăsați-i deoparte să se usuce.
Combinați oțetul de vin alb, zahărul granulat, semințele de muștar, boabele de piper, semințele de fenicul, bețișoarele de scorțișoară, coaja de lămâie și coaja de portocală într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe până se dizolvă zahărul, una până la două minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ o oră.
Împărțiți strugurii între pentru a curăța borcanele de halbă.
Adăugați un băț de scorțișoară, o fâșie de coajă de lămâie și o fâșie de coajă de portocală din amestecul de saramură în fiecare borcan.
Se toarnă amestecul de saramură rămas în borcane peste struguri, împărțindu-l uniform.
Sigilați borcanele și dați-le la frigider peste noapte înainte de servire. Strugurii murați se vor păstra la frigider până la o lună.