Struguri-Chimen Negru Flatbread

Struguri-Chimen Negru Flatbread
Struguri-negru chimen Flatbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 193 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de semințe de chimen, făină de porumb măcinată de piatră, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare sunt Hummus De Cartofi Dulci Condimentați Și Chipsuri De Pâine Plată Cu Chimen, Pâine prăjită de struguri roșii, Brie și rozmarin, și Struguri Prăjiți + Brânză De Capră Flatbread.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați 2 căni de făină și zahăr în amestecul de drojdie; se amestecă până se combină bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră pentru a forma un burete (amestecul se va ridica și se va balona ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați 1 cană făină, 1/2 cană făină de porumb, 1 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță semințe de chimen negru și 1 linguriță sare la burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor în 2/3 cană jumătăți de struguri. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
StruguriStruguri
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați aluatul pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță de făină de porumb rămasă. Puneți aluatul într-un dreptunghi de 14 x 10 inci; periați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Descoperiți aluatul și presărați cu restul de 1/2 linguriță semințe de chimen și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Presărați 1/3 cană de struguri rămase peste aluat; apăsați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
StruguriStruguri
9
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Slăbiți pâinea din tigaie cu o spatulă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista