Strudeluri Individuale De Mere
Strudelele individuale de mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 401 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr turbinado, fistic prăjit uscat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 34%. Încercați Strudeluri Individuale De Mere, Mini Ștrudele De Mere, și Mini Ștrudele De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți fisticul într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Combinați mărul, zahărul turbinado, amidonul de porumb și cardamomul într-un castron mare; aruncați bine.
Stivați 2 foi de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca). Periați ușor stiva phyllo cu unt; se presară cu aproximativ 1 lingură de fistic măcinat. Se acoperă cu încă 2 foi phyllo. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de mere de-a lungul a 1 margine scurtă de stivă phyllo, lăsând o margine de 2 inci pe toate părțile. Îndoiți marginile lungi ale phyllo pentru a acoperi aproximativ 1 1/2 inci de amestec de mere la fiecare capăt. Începând de la marginea scurtă cu marginea de 2 inci, înfășurați moda jelly-roll. (Nu rulați bine, altfel strudelul se poate despica.)
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu foile de phyllo rămase, untul, fisticul și amestecul de mere pentru a forma 8 strudeli în total.
Pierceți fiecare strudel de 2 ori cu o furculiță.
Ungeți blaturile cu untul rămas.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când sunt crocante și se rumenesc.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr pudră.
Serviți strudelele calde sau la temperatura camerei.