Strudel De Sparanghel Ușor
Strudelul de sparanghel ușor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sos fierbinte, lapte degresat evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Strudel De Sparanghel, Supă ușoară și cremoasă de sparanghel, și Sparanghel crocant și ciuperci fragede cu o vinetă balsamică ușoară.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați tulpinile în jumătate; aranjați într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute.
Așezați sparanghelul în apă cu gheață; deoparte.
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați șobolani; sotati pana cand se inmoaie. Pune deoparte.
Combinați făina și laptele într-o cratiță; se amestecă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă șalotă, suc de lămâie și următoarele 5 ingrediente.
Așezați 1 foaie de phyllo pe un prosop umed (păstrați restul de phyllo acoperit). Înveliți cu spray de gătit.
Strat a doua foaie de phyllo pe prima foaie; strat cu spray de gătit.
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, făcând 2 dreptunghiuri.
Așezați o optime de sparanghel la capătul scurt al fiecărui dreptunghi; lingurați o optime de amestec de sos peste sparanghel pe fiecare dreptunghi. Ori capete de dreptunghiuri peste sparanghel; roll up jellyroll moda. Repetați cu amestecul rămas de phyllo, sparanghel și sos. Înveliți pachetele phyllo cu spray de gătit; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.