Strudel De Sparanghel Ușor

Strudel De Sparanghel Ușor
Strudelul de sparanghel ușor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sos fierbinte, lapte degresat evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Strudel De Sparanghel, Supă ușoară și cremoasă de sparanghel, și Sparanghel crocant și ciuperci fragede cu o vinetă balsamică ușoară.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați tulpinile în jumătate; aranjați într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați sparanghelul în apă cu gheață; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați șobolani; sotati pana cand se inmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Combinați făina și laptele într-o cratiță; se amestecă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc; se amestecă șalotă, suc de lămâie și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Așezați 1 foaie de phyllo pe un prosop umed (păstrați restul de phyllo acoperit). Înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
10
Strat a doua foaie de phyllo pe prima foaie; strat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
11
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, făcând 2 dreptunghiuri.
12
Scurgeți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
13
Așezați o optime de sparanghel la capătul scurt al fiecărui dreptunghi; lingurați o optime de amestec de sos peste sparanghel pe fiecare dreptunghi. Ori capete de dreptunghiuri peste sparanghel; roll up jellyroll moda. Repetați cu amestecul rămas de phyllo, sparanghel și sos. Înveliți pachetele phyllo cu spray de gătit; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista