Strudel Cu Ciuperci

Strudel Cu Ciuperci
Strudelul de ciuperci necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți grăsime de gâscă, vin, filo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Strudel Cu Ciuperci, Strudel Cu Ciuperci, și Strudel Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porcini în apă fierbinte clocotită într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați porcini și strângeți excesul de lichid înapoi în castron. Clătiți bine porcini pentru a îndepărta orice nisip. Se strecoară lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Pulse porcini și ciuperci albe într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt (dar nu se toacă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
3
Gătiți șalotele în unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Adăugați ciuperci, lichid de înmuiere rezervat, vin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul, apoi se întinde umplutura pe o farfurie și se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
6
În timp ce umpleți frisoane, puneți teanc de foi de filo pe o suprafață de lucru și tăiați-le pe jumătate transversal, apoi stivuiți jumătățile și acoperiți-le cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă (păstrați foile rămase acoperite) și aranjați cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs., apoi periați ușor cu puțină grăsime de rață. Se acoperă cu o altă foaie phyllo și se perie cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
8
Răspândiți aproximativ o pătrime din umplutura de ciuperci într-o bandă îngustă de-a lungul marginii cele mai apropiate de dvs. la 1/4 inch de fiecare capăt, apoi înfășurați filo strâns în jurul umpluturii, lăsând capetele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
9
Transferați rola, cusătura în jos, pe o foaie de copt și faceți încă 3 rulouri în același mod, transferând pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
10
Coaceți până se rumenesc, 12 până la 14 minute. Se răcește ușor pe foaia de copt pe un suport, apoi se perie lungimea fiecărei role cu o linie foarte subțire de ulei de trufe (dacă se utilizează) cu vârful unui tampon de bumbac. Tăiați ușor fiecare rolă în cruce în 8 bucăți cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
11
Serviți strudel cald sau la temperatura camerei.
1
* Umplutura de ciuperci poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită (acoperită odată rece).* Strudelele pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, sau cu 2 săptămâni înainte și congelate, învelite bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Coaceți (nu dezghețați mai întâi) într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista