Strudel Cu Ciuperci
Strudelul de ciuperci necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți grăsime de gâscă, vin, filo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Strudel Cu Ciuperci, Strudel Cu Ciuperci, și Strudel Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porcini în apă fierbinte clocotită într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați porcini și strângeți excesul de lichid înapoi în castron. Clătiți bine porcini pentru a îndepărta orice nisip. Se strecoară lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol și se rezervă.
Pulse porcini și ciuperci albe într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt (dar nu se toacă).
Gătiți șalotele în unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciuperci, lichid de înmuiere rezervat, vin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul, apoi se întinde umplutura pe o farfurie și se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 10 minute.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
În timp ce umpleți frisoane, puneți teanc de foi de filo pe o suprafață de lucru și tăiați-le pe jumătate transversal, apoi stivuiți jumătățile și acoperiți-le cu folie de plastic.
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă (păstrați foile rămase acoperite) și aranjați cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs., apoi periați ușor cu puțină grăsime de rață. Se acoperă cu o altă foaie phyllo și se perie cu grăsime.
Răspândiți aproximativ o pătrime din umplutura de ciuperci într-o bandă îngustă de-a lungul marginii cele mai apropiate de dvs. la 1/4 inch de fiecare capăt, apoi înfășurați filo strâns în jurul umpluturii, lăsând capetele deschise.
Transferați rola, cusătura în jos, pe o foaie de copt și faceți încă 3 rulouri în același mod, transferând pe foaia de copt.
Coaceți până se rumenesc, 12 până la 14 minute. Se răcește ușor pe foaia de copt pe un suport, apoi se perie lungimea fiecărei role cu o linie foarte subțire de ulei de trufe (dacă se utilizează) cu vârful unui tampon de bumbac. Tăiați ușor fiecare rolă în cruce în 8 bucăți cu un cuțit zimțat.
Serviți strudel cald sau la temperatura camerei.
* Umplutura de ciuperci poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită (acoperită odată rece).* Strudelele pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, sau cu 2 săptămâni înainte și congelate, învelite bine în folie de plastic.
Coaceți (nu dezghețați mai întâi) într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F 20 de minute.