Strudel Cu Brânză Vegetală
Strudelul de brânză vegetală necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Un amestec de frunze de busuioc, pudră de usturoi, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudel Cu Brânză Vegetală, Strudel de ciuperci, brânză și legume, și Strudel De Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă oul și apa într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii, ciupercile, vinetele, ceapa, usturoiul praf și busuiocul și gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16x12 inch. Cu partea scurtă orientată spre dvs., lingurați amestecul de legume pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margini. Se acoperă cu brânza. Începând de la partea scurtă, rulați ca o rolă de jeleu. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt.
Ungeți cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este aurie. Feliați și serviți cald.