Strudel Cu Brânză Vegetală

Strudel Cu Brânză Vegetală
Strudelul de brânză vegetală necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Un amestec de frunze de busuioc, pudră de usturoi, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudel Cu Brânză Vegetală, Strudel de ciuperci, brânză și legume, și Strudel De Legume Rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă oul și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ardeii, ciupercile, vinetele, ceapa, usturoiul praf și busuiocul și gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
VineteVinete
ArdeiArdei
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
7
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
8
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16x12 inch. Cu partea scurtă orientată spre dvs., lingurați amestecul de legume pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margini. Se acoperă cu brânza. Începând de la partea scurtă, rulați ca o rolă de jeleu. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
JeleuJeleu
RolaRola
9
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este aurie. Feliați și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista