Strudel Cu Brânză Vegetală
Strudelul cu brânză vegetală este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ou, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Strudel Cu Brânză Vegetală, Strudel de ciuperci, brânză și legume, și Strudel De Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă oul și apa într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii, ciupercile, vinetele, ceapa, usturoiul praf și busuiocul și gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16x12 inch. Cu partea scurtă orientată spre dvs., lingurați amestecul de legume pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margini. Se acoperă cu brânza. Începând de la partea scurtă, rulați ca o rolă de jeleu. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt.
Ungeți cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când patiseria este aurie. Feliați și serviți cald.