Strudel Cu Brânză Cremă De Lămâie
Strudelul de brânză cu cremă de lămâie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cremă de brânză, ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria pe o scândură ușor făinată. Cu un sucitor cu făină, rulați patiseria într - un dreptunghi îngrijit de 10 pe 14 inci.
Într-un castron, cu un mixer, bateți crema de brânză, oul, zahărul pudră, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Lingură amestec de brânză cremă în centrul celei mai lungi dimensiuni a produselor de patiserie până la 1 inch de fiecare capăt; răspândiți uniform pentru a face o bandă lată de 4 inci. Îndoiți 1 margine lungă de patiserie peste umplutură; periați partea superioară a marginii cu apă. Îndoiți marginea rămasă peste umplutură, suprapunând partea opusă a produselor de patiserie. Ciupiți capetele de patiserie pentru a sigila. Cu 2 spatule largi, ridicați ușor ruloul și așezați - l, cusătură în jos, pe o foaie de copt ușor unsă de 14 pe 17 inci. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi superficiale la intervale de 1 inch peste patiserie.
Presărați uniform patiseria cu zahăr granulat.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când strudelul devine maro auriu, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească pe tigaie cel puțin 5 minute.
Se servește cald sau rece.
Tăiați în 6 până la 8 felii egale și transferați pe farfurii.