Strudel Cu Brânză Cremă De Lămâie

Strudel Cu Brânză Cremă De Lămâie
Strudelul de brânză cu cremă de lămâie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cremă de brânză, ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți patiseria pe o scândură ușor făinată. Cu un sucitor cu făină, rulați patiseria într - un dreptunghi îngrijit de 10 pe 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Într-un castron, cu un mixer, bateți crema de brânză, oul, zahărul pudră, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lingură amestec de brânză cremă în centrul celei mai lungi dimensiuni a produselor de patiserie până la 1 inch de fiecare capăt; răspândiți uniform pentru a face o bandă lată de 4 inci. Îndoiți 1 margine lungă de patiserie peste umplutură; periați partea superioară a marginii cu apă. Îndoiți marginea rămasă peste umplutură, suprapunând partea opusă a produselor de patiserie. Ciupiți capetele de patiserie pentru a sigila. Cu 2 spatule largi, ridicați ușor ruloul și așezați - l, cusătură în jos, pe o foaie de copt ușor unsă de 14 pe 17 inci. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi superficiale la intervale de 1 inch peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Presărați uniform patiseria cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când strudelul devine maro auriu, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească pe tigaie cel puțin 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește cald sau rece.
8
Tăiați în 6 până la 8 felii egale și transferați pe farfurii.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista