Stroganoff Umplute Portabellas
Stroganoff umplute Portabellas ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 297 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.51 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Portabellas Umplute La Grătar, Coji Umplute Cu Stroganoff De Vită, și Pâine Umplută Cu Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu folie.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și paste nefierte (din Hamburger Helper box).
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; descoperiți și lăsați sosul să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Între timp, curățați ciupercile ștergând ușor părțile exterioare ale capacelor cu un prosop de hârtie umed sau o perie moale. Scoateți tulpinile. Cu linguriță, răzuiți branhiile până când partea inferioară a capacelor este în mare parte curată.
Așezați ciupercile pe foaia de prăjituri. Puneți amestecul stroganoff în fiecare ciupercă. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când ciupercile sunt fierte și brânza este topită. Se acoperă cu pătrunjel.