Skinny Stroganoff de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de bulion de vită, ceapă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Stroganoff Slab De Vită, Stroganoff Slab De Vită Pe Panglici De Dovlecei, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită cu bobul în fâșii de 2 inci, apoi tăiați fâșiile peste Bob în felii de 1/8 inci. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carne de vită; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă 1 1/2 căni de bulion, sosul Worcestershire, busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă. Într-un castron mic, amestecați făina și restul de 1/2 cană de bulion cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se adaugă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
8
Se amestecă ciupercile și ketchup-ul; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe