Stroganoff Slab De Vită

Skinny Stroganoff de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de bulion de vită, ceapă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Stroganoff Slab De Vită, Stroganoff Slab De Vită Pe Panglici De Dovlecei, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită cu bobul în fâșii de 2 inci, apoi tăiați fâșiile peste Bob în felii de 1/8 inci. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă 1 1/2 căni de bulion, sosul Worcestershire, busuiocul, sarea și piperul.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă. Într-un castron mic, amestecați făina și restul de 1/2 cană de bulion cu sârmă până se omogenizează.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se amestecă ciupercile și ketchup-ul; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna până se omogenizează bine.
Se servește peste tăiței.