Stroganoff Rapid De Vită
Stroganoff rapid de vită ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu, ceapă verde, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Stroganoff Rapid De Vită, Stroganoff Rapid De Vită, și Stroganoff Rapid De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați tăiței; gatiti 5 minute sau pana al dente.
Tăiați carnea de vită peste cereale în benzi de 1/4 inch; tăiați benzi în bucăți de 2 inch.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați 1 cană de ceapă, piper negru, sare, boia de ardei și ciuperci în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu.
Combinați 1/4 cană de bulion de vită și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de bulion, carnea de vită, restul de 3/4 cană de bulion și restul de 1/2 cană de apă în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă smântână, ceapă verde și unt.
Serviți amestecul de vită peste tăiței de ou; se presară pătrunjel.