Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită cu spaetzle piperat. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 996 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci cremini, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Rouladen De Vită Cu Spaetzle De Mărar, și Supă De Vită Piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, adâncă, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați inelele de șalotă și sotati până devin translucide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați zahărul și oțetul și continuați să gătiți până la culoarea chihlimbarului și îngroșați până la consistența melasei, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: șalotele pot fi făcute în avans și refrigerate, într-un recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Ceapă Eșalotă
Oțet
Zahăr
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și păstrați-o la foc mic. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un al doilea castron mare, amestecați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într-un blender, combinați ouăle, smântâna și 1 cană de apă. Pur până se omogenizează apoi se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a se combina (consistența ar trebui să fie puțin mai groasă decât aluatul de clătite, așa că reglați cu mai multă făină sau mai multă apă după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lucrând peste apă care abia fierbe, forțați jumătate din aluat printr-un spaetzlemaker, o moară de alimente sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Lăsați spaetzle să plutească la suprafațăacest lucru va dura aproximativ 1 minutașteptați 30 de secunde, apoi folosiți un skimmer de plasă sau o lingură cu fante și transferați spaetzle în vasul cu apă cu gheață. Odată răcit, transferați spaetzle într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu aluatul rămas. Faceți înainte: Spaetzle poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
Bol
1
Într-un castron mic, amestecați împreună crme frache și piper. Crme frache ar trebui să aibă o notă intensă de piper, așa că adăugați mai mult piper după gust, dacă este necesar. Faceți înainte: crme frache poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă 1/2 ciupercile si saut pana se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați 1/2 usturoiul, șalotele și cimbru și continuați să sotați până când șalotele sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Cimbru
4
Adăugați 3 linguri de oțet și continuați să gătiți până când oțetul este aproape complet evaporat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
5
Transferați într-un castron mare și repetați cu restul de ulei de măsline, ciuperci, usturoi, șalotă, cimbru și oțet. Odată ce toate ciupercile sunt sotate, rezervați aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Oțet
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați ciupercile rămase într-un blender, adăugați bulionul de vită și curățați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați încet uleiul de semințe de struguri și uleiul de trufe, dacă utilizați, și continuați procesarea până când sosul este neted, aerat și emulsionat, aproximativ 3 minute. Condimentați cu sare și piper și un strop de oțet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Din Semințe De Struguri
Ulei De Trufe
Carne De Vită
Ciuperci
Oțet
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Condimentează fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie mare și grea, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați. Gatiti fripturile la coacerea dorita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe o placă de tăiere așa cum ați făcut și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
3
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
1
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți ciuperca pură. Când este cald, transferați-l într-o barcă cu sos sau alt fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
Tigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie mare, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1/2 din spaetzle și saut fără a amesteca până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute.
4
Adăugați restul de spaetzle, 1/2 cană rezervată de ciuperci și marmelada de șalotă și sotați până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marmeladă
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
5
Feliați subțire fripturile și aranjați carnea pe un platou mic. Dollop frache crme peste carne si se presara cu marar.