Stroganoff de vită cu Spaetzle piperat

Stroganoff de vită cu Spaetzle piperat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită cu spaetzle piperat. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 996 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci cremini, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Rouladen De Vită Cu Spaetzle De Mărar, și Supă De Vită Piperată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, adâncă, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați inelele de șalotă și sotati până devin translucide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați zahărul și oțetul și continuați să gătiți până la culoarea chihlimbarului și îngroșați până la consistența melasei, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: șalotele pot fi făcute în avans și refrigerate, într-un recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și păstrați-o la foc mic. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un al doilea castron mare, amestecați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un blender, combinați ouăle, smântâna și 1 cană de apă. Pur până se omogenizează apoi se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a se combina (consistența ar trebui să fie puțin mai groasă decât aluatul de clătite, așa că reglați cu mai multă făină sau mai multă apă după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lucrând peste apă care abia fierbe, forțați jumătate din aluat printr-un spaetzlemaker, o moară de alimente sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Lăsați spaetzle să plutească la suprafațăacest lucru va dura aproximativ 1 minutașteptați 30 de secunde, apoi folosiți un skimmer de plasă sau o lingură cu fante și transferați spaetzle în vasul cu apă cu gheață. Odată răcit, transferați spaetzle într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu aluatul rămas. Faceți înainte: Spaetzle poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
BolBol
1
Într-un castron mic, amestecați împreună crme frache și piper. Crme frache ar trebui să aibă o notă intensă de piper, așa că adăugați mai mult piper după gust, dacă este necesar. Faceți înainte: crme frache poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă 1/2 ciupercile si saut pana se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați 1/2 usturoiul, șalotele și cimbru și continuați să sotați până când șalotele sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
4
Adăugați 3 linguri de oțet și continuați să gătiți până când oțetul este aproape complet evaporat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
5
Transferați într-un castron mare și repetați cu restul de ulei de măsline, ciuperci, usturoi, șalotă, cimbru și oțet. Odată ce toate ciupercile sunt sotate, rezervați aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați ciupercile rămase într-un blender, adăugați bulionul de vită și curățați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați încet uleiul de semințe de struguri și uleiul de trufe, dacă utilizați, și continuați procesarea până când sosul este neted, aerat și emulsionat, aproximativ 3 minute. Condimentați cu sare și piper și un strop de oțet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Carne De VităCarne De Vită
CiuperciCiuperci
OțetOțet
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Condimentează fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie mare și grea, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați. Gatiti fripturile la coacerea dorita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o placă de tăiere așa cum ați făcut și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
1
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți ciuperca pură. Când este cald, transferați-l într-o barcă cu sos sau alt fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie mare, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1/2 din spaetzle și saut fără a amesteca până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute.
4
Adăugați restul de spaetzle, 1/2 cană rezervată de ciuperci și marmelada de șalotă și sotați până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarmeladăMarmeladă
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Feliați subțire fripturile și aranjați carnea pe un platou mic. Dollop frache crme peste carne si se presara cu marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
MărarMărar
CarneCarne
6
Serviți imediat.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne de vităcarne de vită4(Grosime de 1 inch) fripturi de vită (aproximativ 2 kilograme în total)(Grosime de 1 inch) fripturi de vită (aproximativ 2 kilograme în total)11 lingură de oregano uscatpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gustpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCR ing. ing. ing. ing. ingCR ing. ing. ing. ing. ing340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcupe (despre ciuperci de trompetă neagră, portobello sau cremini, curățate temeinic și tocate aproximativcupe (despre ciuperci de trompetă neagră, portobello sau cremini, curățate temeinic și tocate aproximativ2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmărar proaspăt, tocatmărar proaspăt, tocat4crenguțecimbru proaspăt, frunze îndepărtate și tocatecimbru proaspăt, frunze îndepărtate și tocate5cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de struguriulei de struguri11 lingură de oregano uscatcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt10eșalotă, feliată transversal în inele groase de aproximativ 1/4 incheșalotă, feliată transversal în inele groase de aproximativ 1/4 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherryoțet de sherry62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de sherry, plus mai mult după gustoțet de sherry, plus mai mult după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de trufe (opțional)ulei de trufe (opțional)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista