Stroganoff de vită cu paste herby

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Europa de Est. Încercați să faceți stroganoff de vită cu herby pastan acasă. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 703 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. 408 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de vită, pachet g pătrunjel cu frunze plate, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Încercați Paste Stroganoff De Vită, Paste Clasice De Vită Stroganoff, și Stroganoff De Vită Cu Paste Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați carnea de vită timp de 45 de minute înainte de a începe, feliați cât mai subțire, apoi condimentați.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, topiți jumătate din unt cu jumătate din ulei. Creșteți căldura, apoi căutați rapid carnea de vită în loturi până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte. Repetați cu ciupercile, apoi lăsați-le deoparte cu carnea de vită. Fierbeți pastele.
Adăugați untul și uleiul rămas în tigaie și înmuiați șalotele timp de câteva minute. Se amestecă făina timp de 1 min, apoi se amestecă treptat în stoc. Bubble timp de 5 minute până se îngroașă, apoi se amestecă muștarul, pur, crme frache și condimente. Bula încă 1 min, apoi întoarce carnea de vită și ciupercile în tigaie.
Scurgeți pastele, aruncați cu jumătate de pătrunjel, condimentați, apoi serviți cu Stroganoff cremos, presărat cu pătrunjelul rămas.