Stroganoff de vită bogat și cremos

Stroganoff de vită bogat și cremos
Stroganoff de vită bogat și cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 575 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1126 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de usturoi, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Stroganoff Cremos De Vită, Stroganoff Cremos De Vită Cu O Oală, și Stroganoff De Vită Cremos Final pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un castron mare. Se amestecă vinul roșu, sarea și piperul negru. Marinați timp de 10 minute, apoi îndepărtați carnea de vită și uscați-o cu un prosop de hârtie. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MarinadaMarinada
Vin RoșuVin Roșu
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă carnea de vită; gătiți și amestecați până se rumenesc, apoi transferați pe o farfurie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți orice grăsime rămasă din tigaie. Topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este moale si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul de ceapă pe farfurie cu carnea de vită pregătită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
5
Topiți încă 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu și amestecați ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați ciupercile fierte într-un castron și puneți-le deoparte. Topiți 1/4 cană de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
Bateți făina, gătiți și amestecați până când făina nu mai are gust crud, aproximativ 4 minute. Bateți încet în bulionul de vită. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, apoi se reduce focul la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă marinada rezervată de vin roșu, sosul Worcestershire, muștarul pregătit și fulgii de ardei roșu, apoi se adaugă amestecul de vită și ceapă. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
MuștarMuștar
MarinadaMarinada
Vin RoșuVin Roșu
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
9
Se amestecă ciupercile, smântâna și crema de brânză cu aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista