Stroganoff De Vită

Stroganoff de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 383 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită, ulei de măsline infuzat cu usturoi, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită împotriva bobului în benzi înguste de 2 inci lungi de aproximativ 1/2 inci grosime. Se usucă și se condimentează cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare de sote, încălziți 2 linguri de ulei de măsline infuzat la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită pregătită și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie, dacă este necesar, și adăugați ceapa. Gatiti pana devine auriu usor, amestecand si adaugand 1/4 cana de carne de vita pentru a degrada tigaia. Se amestecă restul de carne de vită și carnea de vită cu orice suc de odihnă înapoi în tigaie și se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă smântâna și se încălzește, nu se fierbe. Gustați pentru condimente și ajustați, după cum este necesar.
Transferați stroganoff-ul într-un platou de servire și serviți. Bucurați-vă!