Stroganoff De Vită
Carnea de vită Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 681 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, praf de usturoi, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită.
Instrucțiuni
Presărați fâșiile de friptură cu condimente de casă pentru a le acoperi ușor, apoi praf cu flour.In o tigaie mare, rumeniti-le rapid pe ambele parti in uleiul de masline si unt.
Scoateți friptura din tigaie.
Adăugați feliile de ceapă și ciupercile în picăturile de tigaie.
Se sotează câteva minute, până când ceapa este fragedă.
Se presară cu 1 linguriță de făină.
Puneți friptura înapoi în tigaie cu ceapa și ciupercile.
Adăugați supa de ciuperci și bulionul de vită. Gatiti la foc mic aproximativ 30 de minute, acoperit. Reglați condimentele după gust, adăugând sare și piper, după cum este necesar. Amestecați smântâna în ultimele minute, chiar înainte de a servi.
Se servește peste tăiței fierți.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.