Stroganoff De Vită

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și דל פחמימות, rețete în cutia de rețete, Stroganoff de vită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 4084 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff de vită cu carne de vită măcinată.
Instrucțiuni
Rumeniti fasiile de vita in unt: topiti 3 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Creșteți căldura la mare / med-high.
Adăugați fâșiile de vită într-un singur strat cu spațiu între fâșii. Vrei să gătești carnea de vită rapid, rumenindu-se pe fiecare parte, așa că temperatura trebuie să fie suficient de mare pentru a rumeni carnea de vită, dar nu atât de mare încât să ardă untul. Poate fi necesar să lucrați în loturi.
În timp ce gătiți carnea de vită, presărați generos cu sare și piper. Când ambele părți sunt rumenite, scoateți carnea de vită într-un castron și puneți-o deoparte.
Saut saut: în aceeași tigaie, reduceți focul la mediu și adăugați șalotele. Gătiți șalotele timp de un minut sau două, permițându-le să absoarbă orice picături de carne.
Scoateți șalotele în același castron cu carnea și puneți-le deoparte.
Saut ciuperci: în aceeași tigaie, topiți încă 2 linguri de unt. Creșteți căldura la mediu și adăugați ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional aproximativ 4 minute.
În timp ce gătiți, presărați nucșoara și tarhonul pe ciuperci.
Adăugați smântână, carne de vită, șalotă: reduceți focul la minim și adăugați smântâna la ciuperci. Poate doriți să adăugați o lingură sau două de apă sau stoc pentru a subția sosul (sau nu).
Se amestecă bine smântâna. Nu lăsați-l să fiarbă sau să fiarbă, altfel smântâna se poate coagula. Se amestecă carnea de vită și șalota.
Se adaugă sare și piper după gust. Rețineți că probabil veți avea nevoie de mai multă sare decât vă așteptați. Gustați și, dacă are nevoie de sare, adăugați 1/2 linguriță sau mai mult.
Serviți imediat peste tăiței de ou, fettuccine, piure de cartofi sau orez. (Cartofii, orezul și pastele fără gluten sunt opțiuni fără gluten.)
Vin recomandat: Nero D Avola, Primitivo, Shiraz
Carne de vită Stroganoff pe Meniu? Încercați să împerecheați cu Nero D Avola, Primitivo și Shiraz. Pentru un Stroganoff cremos, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Guarino Estate Vineyards Nero D ' Avolan IGP Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Guarino Estate Vineyards Nero D ' Avola IGP vin]()
Guarino Estate Vineyards Nero D ' Avola IGP vin
jammy