Stroganoff De Vită
Rețeta Stroganoff de vită ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, smântână obișnuită, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Cel Mai Bun Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați filetul, rumenindu-l (în loturi, dacă este necesar).
Scoateți și puneți deoparte.
Așezați semințele de chimen (dacă folosiți) și ceapa în cuptorul olandez. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie, încă 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, boiaua și sarea până se omogenizează bine.
Adăugați filetul și bulionul, amestecând pentru a combina. Fierbeți până când carnea este foarte fragedă și rămâne aproximativ jumătate din lichid, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și smântâna.
Serviți peste tăiței cu ouă.