Stroganoff De Vită

Stroganoff De Vită
Rețeta Stroganoff de vită ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, smântână obișnuită, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Cel Mai Bun Stroganoff De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați filetul, rumenindu-l (în loturi, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Așezați semințele de chimen (dacă folosiți) și ceapa în cuptorul olandez. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie, încă 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, boiaua și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați filetul și bulionul, amestecând pentru a combina. Fierbeți până când carnea este foarte fragedă și rămâne aproximativ jumătate din lichid, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Serviți peste tăiței cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista