Stroganoff Cu Coaste Scurte

Stroganoff Cu Coaste Scurte
Stroganoff cu coaste scurte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 133g de grăsime, și un total de 1496 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Aragaz Lent Stroganoff Cu Coaste Scurte, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați câte 2 lingurițe de boia fierbinte și dulce pe coastele scurte și frecați-o bine. Condimentează carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Paprika DulcePaprika Dulce
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4
Adăugați jumătate din coastele scurte și gătiți încet la foc moderat, rotind, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Transferați coastele scurte pe un platou și repetați cu uleiul și coastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați usturoiul, 1/4 linguriță de semințe de chimen și restul de 1 linguriță de boia fierbinte și dulce. Gatiti la foc mic pana cand parfumati, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Paprika DulcePaprika Dulce
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați coniacul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
9
Bateți făina și gătiți timp de 3 minute. Creșteți căldura până la moderat mare și bateți încet în bulionul de vită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Întoarceți coastele scurte în caserolă cu orice sucuri acumulate și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola cu hârtie de ceară și apoi capacul și coaceți stroganoff-ul la cuptor pentru aproximativ 2 ore, sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți restul de 1/2 linguriță de semințe de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci, apoi se macină fin într-o râșniță de condimente sau mortar.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
13
Întoarceți caserola la aragaz la foc mic. Se amestecă cornichonii și chimenul prăjit. Într-un castron, bateți 1/2 cană din lichidul fierbinte de gătit în smântână. Amestecați sosul înapoi în stroganoff și opriți focul. Continuați să amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Se servește fierbinte, cu mâna-
15
Tăiați Spaetzle și piure de morcov caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
16
Faceți înainte: stroganoff poate fi refrigerat peste noapte. Reîncălziți și adăugați smântâna chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
17
Recomandarea vinului: un amestec Rhne picant, Fructat, plin de corp, ar sublinia bogăția cărnii, dar ar rezista și celorlalte arome dulci și acre. Căutați Jean-Luc Colombo Ctes-du-Rhne Les Abeilles din 1997 sau Domaine De La Roquette din 1996
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
18
Chteauneuf-du-Pape.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista