Stroganoff Cu Coaste Scurte

Stroganoff cu coaste scurte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 133g de grăsime, și un total de 1496 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Aragaz Lent Stroganoff Cu Coaste Scurte, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Presărați câte 2 lingurițe de boia fierbinte și dulce pe coastele scurte și frecați-o bine. Condimentează carnea cu sare și piper.
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal până la sclipire.
Adăugați jumătate din coastele scurte și gătiți încet la foc moderat, rotind, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați coastele scurte pe un platou și repetați cu uleiul și coastele rămase.
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul, 1/4 linguriță de semințe de chimen și restul de 1 linguriță de boia fierbinte și dulce. Gatiti la foc mic pana cand parfumati, aproximativ 4 minute.
Adăugați coniacul și fierbeți timp de 2 minute.
Bateți făina și gătiți timp de 3 minute. Creșteți căldura până la moderat mare și bateți încet în bulionul de vită până se omogenizează.
Întoarceți coastele scurte în caserolă cu orice sucuri acumulate și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola cu hârtie de ceară și apoi capacul și coaceți stroganoff-ul la cuptor pentru aproximativ 2 ore, sau până când carnea este foarte fragedă.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți restul de 1/2 linguriță de semințe de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci, apoi se macină fin într-o râșniță de condimente sau mortar.
Întoarceți caserola la aragaz la foc mic. Se amestecă cornichonii și chimenul prăjit. Într-un castron, bateți 1/2 cană din lichidul fierbinte de gătit în smântână. Amestecați sosul înapoi în stroganoff și opriți focul. Continuați să amestecați până se omogenizează bine.
Se servește fierbinte, cu mâna-
Tăiați Spaetzle și piure de morcov caramelizat.
Faceți înainte: stroganoff poate fi refrigerat peste noapte. Reîncălziți și adăugați smântâna chiar înainte de servire.
Recomandarea vinului: un amestec Rhne picant, Fructat, plin de corp, ar sublinia bogăția cărnii, dar ar rezista și celorlalte arome dulci și acre. Căutați Jean-Luc Colombo Ctes-du-Rhne Les Abeilles din 1997 sau Domaine De La Roquette din 1996
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.