Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff de vită bogat și cremos. Această rețetă servește 8 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 575 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 503 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de piper măcinat, carne de vită, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas, Cremă De Vită Stroganoff, și Cremă De Țelină Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un castron mare. Se amestecă vinul roșu, sarea și piperul negru. Marinati timp de 10 minute, apoi scoateti carnea de vita si uscati-o cu un prosop de hartie. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Semințe De Leuștean Pudră
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă carnea de vită; gătiți și amestecați până se rumenesc, apoi transferați pe o farfurie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți orice grăsime rămasă din tigaie. Topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este moale si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați amestecul de ceapă pe farfurie cu carnea de vită pregătită; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Topiți încă 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu și amestecați ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați ciupercile fierte într-un bol și dați deoparte. Topiți 1/4 cană de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți făina, gătiți și amestecați până când făina nu mai are gust crud, aproximativ 4 minute. Bateți încet în stocul de carne de vită. Se aduce la fierbere, amestecând constant, apoi se reduce focul la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se toarnă marinada de vin roșu rezervată, sosul Worcestershire, muștarul pregătit și fulgii de ardei roșu, apoi se adaugă amestecul de vită și ceapă. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Semințe De Leuștean Pudră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Amestecați ciupercile, smântâna și crema de brânză cu aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe