Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc

Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze plate de pătrunjel, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc, Stridii la grătar cu jalapeno-Herb Mignonette, și Stridii la grătar cu lemn în vinetă Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți pancetta într-o tigaie din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când este crocantă și grăsimea este redată.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
În timp ce pancetta gătește, combinați oțetul, șalota, boabele de piper, busuiocul, roșiile și condimentați cu sare.
Pregătiți grătarul cu cărbune folosind un starter de coș umplut cu brichete de cărbune. Când cărbunii sunt roșii și încep să devină gri, adăugați așchii de lemn înmuiați uniform peste partea superioară a cărbunilor.
Prindeți fiecare stridie, cu partea plată în sus, într-un prosop de bucătărie pliat. Găsiți deschiderea mică dintre cochilii lângă balama și deschideți-o cu un cuțit de stridii. Încercați să nu vărsați sucurile delicioase, cunoscute sub numele de lichior de stridii, în coaja de jos.
Tăiați carnea de stridii desprinsă din coaja superioară, apoi slăbiți stridiile din coaja inferioară, trecând cu grijă cuțitul de stridii sub corp. Aruncați coaja superioară, mai plată, păstrând stridiile și sucurile în partea de jos, coajă mai adâncă.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți stridiile la foc mare direct până când sucurile încep să baloneze și marginile stridiei se ondulează, 2 până la 4 minute.
Întindeți 1 1/2 căni de sare kosher uniform pe fundul unui platou mare. Puneți cu grijă stridiile fierte în sare și acoperiți fiecare stridie cu o parte din mignonette, câteva cuburi de pancetta și câteva frunze de pătrunjel.
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Stridiile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Broadside Chardonnay]()
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.