Stridii picante la grătar cu gust de piper Asiatic
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 32 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ghimbir și suc de lămâie proaspăt squuezed, chutney de mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Stridiile La Grătar Cu Grapefruit Și Piper Roșu Savurează, Stridiile cu gust de ardei dulce, și Stridii la grătar cu unt picant de tarhon.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți-l la mediu. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, porniți brichetele cu cărbune sau lemn; când brichetele sunt gata, îngrămădiți-le pe o parte pentru a crea 2 zone, pentru căldură directă și indirectă. Stridiile vor fi gătite pe partea indirectă. (dacă prăjiți, Preîncălziți cuptorul la 232°.) într-o tigaie la foc mediu, topiți untul cu fulgii de ardei roșu, șalotă și ghimbir. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand parfumati, dar nu rumeniti.
Adăugați ardeiul gras tocat, chutney-ul de mango, sosul de soia, sucul de lămâie și lichiorul de stridii. Gatiti pana cand lichidul este bule si redus, 3 pana la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.Puneți amestecul peste stridii; fiecare stridie va lua 1 până la 3 lingurițe de topping în funcție de dimensiune.Grătiți pe grătare și la foc indirect, acoperit timp de 5 până la 10 minute. Dacă utilizați cuptorul, 7 până la 10 minute. Stridiile se fac atunci când marginile s-au îndoit și toppingul este bulbuc.
Serviți cald pe un pat de kosher sau sare de rocă pentru a împiedica sucurile să se răstoarne din coajă.