Stridii festonite
Reteta Stridii festonite se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 1,05 USD per porție . O porție conține 525 de calorii , 7 g de proteine și 41 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână biscuiți grosier sărati, sare de țelină, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 32% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii festonate , Stridii festonate II și Stridii festonate .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Culege stridiile fără coji. Într-o caserolă adâncă unsă cu unt, amestecați biscuiții, pesmetul și untul topit.
Pune un strat subțire de amestec de pesmet în fundul caserolei. Acoperiți-l cu jumătate din stridii. Asezonați crema cu nucșoară, sare, piper și sare de țelină (dacă folosiți).
Se toarnă jumătate din acest amestec peste stridii. Pe următorul strat, folosiți stridiile, 3/4 din amestecul de pesmet rămas și acoperiți-l cu frișcă asezonată. Acoperiți cu firimiturile rămase.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc ușor.