Stridii festonite

Stridii festonite
Reteta Stridii festonite se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 1,05 USD per porție . O porție conține 525 de calorii , 7 g de proteine și 41 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână biscuiți grosier sărati, sare de țelină, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 32% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii festonate , Stridii festonate II și Stridii festonate .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Culege stridiile fără coji. Într-o caserolă adâncă unsă cu unt, amestecați biscuiții, pesmetul și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Pentru LegarePentru Legare
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
3
Pune un strat subțire de amestec de pesmet în fundul caserolei. Acoperiți-l cu jumătate din stridii. Asezonați crema cu nucșoară, sare, piper și sare de țelină (dacă folosiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se toarnă jumătate din acest amestec peste stridii. Pe următorul strat, folosiți stridiile, 3/4 din amestecul de pesmet rămas și acoperiți-l cu frișcă asezonată. Acoperiți cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista