Stridii de șofran cu praz

Stridii de șofran cu praz
Stridiile de șofran cu praz este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, praz, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii coapte cu slănină și praz, Cremă de stridii și praz pe pâine prăjită, și Stridii Prăjite Cu Aioli De Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 1/2 cană de vin cu apa și aduceți la fierbere la foc mare. Folosind clești, adăugați stridiile în cratiță într-un singur strat, acoperiți și aburiți până când încep să se deschidă, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați stridiile pe o farfurie în timp ce se deschid. Rezervați lichidul de gătit; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Scoateți stridiile din coji, puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed. Rezervați 12 cochilii concave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se adaugă prazul, se sfărâmă în șofran și se amestecă. Gatiti la foc mic pana cand prazul se inmoaie, aproximativ 8 minute. Adăugați încet lichidul de stridii rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos și gătiți la foc moderat până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați smântâna grea și restul de 2 linguri de vin alb și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Preîncălziți broilerul. Aranjați cele 12 coji de stridii pe o foaie de copt cu margini sau într-un vas de copt puțin adânc. Folosind o furculiță, împărțiți prazul sotat printre scoici. Puneți o stridie pe praz în fiecare coajă și amestecați orice suc de stridii acumulat în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Bateți gălbenușul de ou și untul topit în sosul de smântână și puneți sosul peste stridii. Se fierbe cât mai aproape de căldură timp de aproximativ 45 de secunde, doar până când sosul clocotește și stridiile sunt ușor glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Serviți imediat.
10
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 3 până la ora i înainte; lasa sa stea la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Revista