Stridii de șofran cu praz

Stridii de șofran cu praz
Stridiile de șofran cu praz este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, praz, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii coapte cu slănină și praz, Cremă de stridii și praz pe pâine prăjită, și Stridii Prăjite Cu Aioli De Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 1/2 cană de vin cu apa și aduceți la fierbere la foc mare. Folosind clești, adăugați stridiile în cratiță într-un singur strat, acoperiți și aburiți până când încep să se deschidă, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați stridiile pe o farfurie în timp ce se deschid. Rezervați lichidul de gătit; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Scoateți stridiile din coji, puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed. Rezervați 12 cochilii concave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se adaugă prazul, se sfărâmă în șofran și se amestecă. Gatiti la foc mic pana cand prazul se inmoaie, aproximativ 8 minute. Adăugați încet lichidul de stridii rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos și gătiți la foc moderat până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați smântâna grea și restul de 2 linguri de vin alb și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Preîncălziți broilerul. Aranjați cele 12 coji de stridii pe o foaie de copt cu margini sau într-un vas de copt puțin adânc. Folosind o furculiță, împărțiți prazul sotat printre scoici. Puneți o stridie pe praz în fiecare coajă și amestecați orice suc de stridii acumulat în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
8
Bateți gălbenușul de ou și untul topit în sosul de smântână și puneți sosul peste stridii. Se fierbe cât mai aproape de căldură timp de aproximativ 45 de secunde, doar până când sosul clocotește și stridiile sunt ușor glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Serviți imediat.
10
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 3 până la ora i înainte; lasa sa stea la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Revista