Stridii cu Mignonette roșie

Stridii cu Mignonette roșie
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 80 de calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de sherry, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Stridii cu gheață Mignonette, Stridii cu Bacon Mignonette, și Stridii cu o mignonetă clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oțetul, uleiul de măsline, șalota, ardeiul alb și roșu și sarea și bateți pentru a amesteca. Lingurați deasupra stridiilor sau serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista