Stridii cu Aioli
Stridiile cu Aioli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pacifics, făină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Stridii Prăjite Cu Șofran Aioli, Stridii prăjite cu zară cu Caper Aioli, și Stridii crocante pe chipsuri de rădăcină de Yucca cu miere Habanero Aioli.
Instrucțiuni
Amestecați migdalele într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu până la auriu, 5 până la 6 minute.
Turnați nucile într-un robot de bucătărie sau blender. Când este ușor răcit, rotiți până la o pulbere fină.
Într-un castron, combinați nucile, usturoiul, maioneza, sucul de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline; se amestecă bine.
Într-o pungă de plastic pentru alimente, combinați făina, ardeiul și sarea. Aruncați stridii, câteva la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Ridicați din sac, scuturând excesul de amestec de făină.
Așezați stridiile ușor pe o foaie de hârtie cerată. Aruncați făina suplimentară.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1 1/2 linguri de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați jumătate din stridiile acoperite și rumeniți bine pe fiecare parte, întorcând o dată, aproximativ 2 minute în total.
Se scurge pe prosoape și se menține cald.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și rumeniți stridiile rămase.
Serviți stridiile cu sosul aioli de migdale.